1/6

DE CLIP DIE BIJ JOU PAST

Unieke beveiligingsclips voor hoortoestellen en/of CI. 

Ben jij ook altijd bang om jouw eigen hoortoestel te verliezen of die van je kind? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog DE gaafste set bij Oorclipz.

Vergeet niet een kijkje te nemen bij de Oorbandz. Je kunt kiezen voor elastieken hoofdbanden, of hele mooi gevlochten hoofdbanden. Deze worden voor jou op maat gemaakt. Geschikt voor  hoortoestellen of CI. 

Anna-92_edited.jpg

ANNA

MIJN VERHAAL. 

Mijn naam is Anna en ben moeder van 4 prachtige kinderen. Ik ben getrouwd met Ivo en we wonen in het mooie Twente. Ruim 10 jaar geleden kreeg we ons eerste kindje. Zij bleek slechthorend te zijn. We kwamen in een totaal andere wereld terecht. Alles was voor ons nieuw en onbekend. Niet alleen het aanschaffen van hoortoestellen, maar ook de acceptatie en alle uitdagingen die op ons pad kwamen. De jaren die volgden, werden nog drie kinderen geboren. Ook zij bleken slechthorend te zijn. Best bijzonder om een gezin te zijn met 4 slechthorende kinderen. Inmiddels mag ik mij dan ook wel ervaringsdeskundige noemen door alle ervaringen en keuzes die we tot nu toe hebben moeten maken.