top of page
1/6

DE CLIP DIE BIJ JOU PAST

Oorclipz,

de beveiligingsclip voor
hoortoestellen / CI.
 

Uit eigen ervaring weet ik dat kinderen op de meest ongelukkige momenten de hoortoestellen uit doen. Hoe vaak heb jij al moeten zoeken naar zoekgeraakte hoortoestellen?

Maar dat hoeft niet meer! Bestel nu de unieke beveiligingsclip van Oorclipz. De hoortoestellen kun je vastmaken aan een koordje en de clip bevestig je aan de kleding.  De koordjes zijn in diverse kleuren te verkrijgen. En op de clip hoort natuurlijk een mooie button. Genoeg keuze voor jou en je kind. 

Vergeet je niet een kijkje te nemen bij de Oorbandz. Dit zijn elastieke hoofdbanden.  Deze worden voor jou op maat gemaakt. Geschikt voor hoortoestellen of CI.

Inspiratie? Volg ons ook op Facebook en Instagram. 

Anna-92_edited.jpg

ANNA

MIJN VERHAAL. 

Mijn naam is Anna en ben moeder van 4 prachtige kinderen. Ik ben getrouwd met Ivo en we wonen in het mooie Twente. Ruim 10 jaar geleden kreeg we ons eerste kindje. Zij bleek slechthorend te zijn. We kwamen in een totaal andere wereld terecht. Alles was voor ons nieuw en onbekend. Niet alleen het aanschaffen van hoortoestellen, maar ook de acceptatie en alle uitdagingen die op ons pad kwamen. De jaren die volgden, werden nog drie kinderen geboren. Ook zij bleken ook slechthorend te zijn. Best bijzonder om een gezin te zijn met 4 slechthorende kinderen. Inmiddels mag ik mij dan ook wel ervaringsdeskundige noemen door alle ervaringen en keuzes die we tot nu toe hebben moeten maken.

bottom of page