top of page

Oorclipz 

de beveiligingsclip voor hoortoestellen en CI. 

Uit eigen ervaring weet ik dat kinderen op de meest ongelukkige momenten de hoortoestellen/CI uit doen. Hoe vaak heb jij al moeten zoeken naar zoekgeraakte hoortoestellen?

Maar dat hoeft nu niet meer! Bestel nu de unieke beveiligingsclip van Oorclipz. Een complete set bestaat uit een koord + clip en kies een button die bij jou past. 

Vergeet je niet een kijkje te nemen bij de Oorbandz-sport?  Dit zijn elastieken hoofdbanden, die onwijs goed zitten. Ook hier kun je kiezen uit diverse hippe kleuren. De hoofdbanden worden op maat gemaakt. Geschikt voor hoortoestellen of CI.

Inspiratie? Volg ons ook op Facebook en Instagram. 

Anna-92_edited.jpg

ANNA

MIJN VERHAAL. 

Mijn naam is Anna en ben moeder van 4 prachtige kinderen. Ik ben getrouwd met Ivo en we wonen in het mooie Twente. Ruim 10 jaar geleden kreeg we ons eerste kindje. Zij bleek slechthorend te zijn. We kwamen in een totaal andere wereld terecht. Alles was voor ons nieuw en onbekend. Niet alleen het aanschaffen van hoortoestellen, maar ook de acceptatie en alle uitdagingen die op ons pad kwamen. De jaren die volgden, werden nog drie kinderen geboren. Ook zij bleken ook slechthorend te zijn. Best bijzonder om een gezin te zijn met 4 slechthorende kinderen. Inmiddels mag ik mij dan ook wel ervaringsdeskundige noemen door alle ervaringen en keuzes die we tot nu toe hebben moeten maken.

bottom of page