top of page

OORCLIPZ?

WIE, WAT EN WAAROM.

  Ik zie nog steeds voor me hoe onze kinderen telkens de hoortoestellen uit deden. Oh, wat was ik er druk mee en ook bang om ze te verliezen. Tijdens het wandelen grepen ze vaak naar de hoortoestellen,  vanwege de vele geluiden die niet altijd prettig waren. Dan lagen ze vaak opeens op de grond, in de speeltuin, in de zandbak, op de crèche. Constant was ik alert of de hoortoestellen nog wel in waren. 

 

Ik kreeg wel een beveiligingsclip aangeboden, maar ik vond deze echt niet mooi. Hoortoestellen dragen is al een beetje een ‘dingetje’ en dan ook nog van die clips erbij die niet echt matchen. Nee, dat vond ik helemaal niets. Maar ik had geen keuze, want ik moest er toch ook wel voor zorgen dat ik ze niet kwijt zou raken. Dat was toch wel het moment dat ik vond dat er wat moest gebeuren.  Al gauw ben ik deze veiligheidskoordjes met clip en button zelf gaan maken. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren koordjes en op de clip past een mooie magnetische button. Kies de clip die bij jou past!

Inmiddels verkopen wij ook Clip+Koord voor Volwassenen en zijn de hoofdbanden erg populair. Neem gauw een kijkje in de webshop en zie graag je eerste bestelling tegemoet!

Anna-2.jpg

DIE OORCLIPZ. 

ZO UNIEK

Natuurlijk heb ik er wel lang over na moeten denken. Wat zou voor de kinderen en mij de perfecte clip zijn? En hoe zorg ik ervoor dat je dagelijks kunt wisselen van clip?  Een hele uitdaging, maar gelukkig kon ik steeds mijn zelfgemaakte clips uitproberen bij mijn eigen kinderen. Zo handig, ervaringen uit de praktijk!

 

Uiteindelijk heb ik voor sterke elastische koordjes gekozen met een totale lengte van ca. 42 cm. Er is genoeg bewegingsvrijheid en de siliconen houdertjes passen perfect om diverse type hoortoestellen. De koordjes voor Volwassenen hebben een totale lengte van 56 centimeter. (Nylon koord, NIET elastisch)

 

Op de clip zelf zit een soort van houdertje, waar je in een handomdraai de magneetbutton op vast kunt klikken. Doordat je verschillende magneetbuttons en koordjes kunt bestellen, kun je heel makkelijk dagelijks kiezen voor een andere button. 

  

Dat is dus het unieke van Oorclipz. De clip die past bij jou! 

VEILIGHEID

WANT DAT STAAT VOOROP.

 • Oorclipz is een hulpmiddel om de hoortoestellen niet kwijt te raken. 

 

 • Ieder kind is anders. Beoordeel daarom goed of het desbetreffende kind wel of niet met het product om kan gaan. Leeftijd is slechts een indicatie. Een jonger kind kan soms beter met een bepaald product overweg dan een ouder kind. 
   

 • In een omgeving met verminderde toezicht? Kinderopvang? Baby’s die toch nog veel in hun mond stoppen? Dan adviseer ik om de magneetbuttons met dubbelzijdig tape extra vast te plakken in de houder.
   

 • Geef het product nooit mee in bed of in de wieg.
   

 • Controleer het product voor gebruik altijd op loszittende of beschadigde onderdelen. Losse onderdelen kunnen verstikkingsgevaar opleveren voor jonge kinderen.
   

 • Het product wordt gemaakt van materialen met goede kwaliteit. Het product is echter door gebruik onderhevig aan slijtage.  Controleer dus regelmatig de clip/houder en het koord op hun stevigheid.
   

 • Het product is niet geschikt om mee te slapen. Ze zijn bedoeld als accessoire en niet als speelgoed.

 

 • De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de  veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van deze voorschriften.

 

 • Bij ieder artikel waarbij de voorschriften van toepassing zijn, is een gedrukt exemplaar bijgesloten. Geef je het artikel cadeau lever dan altijd de voorschriften mee zodat ook de ontvanger deze in zijn/haar bezit heeft.
   

 • Het product is geen speelgoed. Laat de baby nooit onbewaakt met het product spelen of slapen. Het product is ook niet bedoeld om in de mond te stoppen. Gebruik van het product is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Oorclipz is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van het product. 
   

 • Door gebruik slijten materialen en is er afhankelijk van de gebruiksfrequentie en de wijze waarop de artikelen gebruikt worden een beperkte houdbaarheid aan het product verbonden. Zijn de artikelen door gebruik versleten en niet meer stevig gebruik, deze dan niet.

bottom of page